Otomobillerin, otobüslerin, kamyonetlerin, traktörlerin, motorsikletlerin ve yatların 6V, 12 V veya 24 V akülerinin 3 farklı akım seçeneğinde şarj edilmesinde kullanılabilen, kolay kullanımlı, portatif ve ergonomik manuel akü şarj redresörüdür.
Şebeke Gerilimi U1 | 1~ 220 V | |
Maximum Giriş Gücü | 750 VA | |
Maximum Çıkış Voltajı | 24 V | |
Maximum Çıkış Akımı | 25 A | |
Şarj Edilebilen Aküler | 6 V-12 V-24 V | |
Akü Kapasitesi | 2 (12 V) | |
Kademe | 3 | |
Koruma Sınıfı | IP 21 | |
Boyutlar (e/b/y) (mm) | 390 x 400 x 400 | |
Ağırlık | 17,6 kg |
Yapılan alışverişten aldığı 0 değerlendirmede %NAN olumsuz puan aldı
Mağaza Performansı | ![]() |
![]() |
---|---|---|
Ürününüz zamanında kargolandımı ? | 0 | 0 |
Ürününüz anlatıldığı gibi elinize ulaştı mı ? | 0 | 0 |
Kargolama tarzı hoşunuza gittimi ? | 0 | 0 |
Satıcı ile iletişiminizden memnun kaldınız mı ? | 0 | 0 |
İade işlemleri ile ilgili önemli bilgiler;
Ürünün adresinize teslim edildiği tarihten sonraki 14 gün içinde "Sipariş Geçmişim" sayfasından iade başvurusunda bulunarak iade sürecini başlatabilirsiniz.
İade amacıyla geri gönderilen ürünün orijinal kutusunda ve faturasıyla birlikte olması gerekmektedir. İade talebinizin kabul edilmesi için ürünün hasar görmemiş ve kullanılmamış olması önemlidir.
İade etmek istediğiniz ürün, tarafınızdan üretici firmaya ulaştırılacak ve iade işlemleriniz banadalazim.com tarafından takip edilecektir.
İade talebiniz alındıktan sonra sistemden ücret iadeniz gerçekleştirilir. Ancak Iyzico sanal pos ödeme yöntemi anlaşması gereği, ücret iadeniz 3-10 iş günü içerisinde hesabınıza aktarılır.
Konuyla ilgili detaylı bilgi için "İptal & İade Koşulları" sayfasını ziyaret edebilirsiniz.
Banadalazim.com © 2023 | Bu site C2C Yazılımı® C2C Yazılımı ile hazırlanmıştır